Gilla oss på Facebook!

Flerdagars Europa

Krakow med Warszawa 8 dagar 17/5
Här är resan för dig som vill se det mesta av Polen.
Vi börjar med guidning genom Gdynia, Gdansk och Sopot.
Vi kommer också att få se Warzawa och Krakow. Vi kommer att ha en svensktalande Guide.


Pris: 8 690:-
Norge 6 dagar 6/7
Följ med på en fantastisk rundresa och låt dej förtrollas! Fascinerande Trollstigsvägen, Geirangerfjorden- kungen av Norges fjordar samt Atlanthavsvägen m.m. Från första parkett upplever vi de storslagna naturscenerier som formar Norge.

Pris: 7 980:-
Polenkryssning 3 dagar
Städerna Gdynia, Gdansk och Sopot som ligger i ett pärlband utmed Gdanskbukten och tillsammans utgör de ett sammanflätat stadskomplex. Att också bara ströva runt i städerna och affärerna är en upplevelse.

Pris: 1 495:-
Rigakryssning 3 dagar 2018
På fartygen Isabelle och Romantika kan du äta gott, shoppa till förmånliga havspriser och se fram emot underhållning i form av trubadurer och shower varje kväll.

Pris: 1 495:-
Shoppingresa Burg 2 dagar
Följ med på en shoppingtur. Vi åker Helsingborg/Helsingör, Rödby/Puttgarden.
Vi övernattar i Burg och äter en gemensam middag vid ankomst.
Vi har totalt ca tre timmars tid för shopping. En timma på Bordershopen och 2 timmar i Heiligenhafen och man får ta med sig 150 kg/per person på denna resa.


Pris: 1 575:-
Stralsund med Usedom, Rügen och Wismar 6 dagar
Här upplever vi de 6 Hansastäderna med Svensk Historia från Lübeck-Wolgast. Vi har guidade turer och besöker olika resmål bla den "vita staden" Rügen. Vi tar oss även en titt på Edeldestilleriet .

Pris: 6 650:-
Vinfest resa Alsace,Pfalz och Asselheim
När vi har tagit oss över till Tyskland med färjan påbörjar vi vår vin fest. Redan på bussen drar vi i gång med en liten vinprovning och berättar om vin och vinodling.
Efter första natten på vårt hotell väntar lite olika utflykter för att lära oss om vin och åter vin.


Pris: 7 695:-
Vinsommar i Lübeck 4 dagar m utflykt till Kieler Woche
Vi reser genom Danmark och når Lübeck framåt kvällen där vi checkar in på Radisson Blu. Här öppnas staden upp för Wein Sommer fest. En vinfestival som man under sommarmånaderna flyttar runt. Det här vill du inte missa.

Pris: 4 795:-
Weissenhäuser Strand
Tysklands största semesteranläggning ligger 5 km från Oldenburg vid tyska Östersjökusten och ca 40 km från Puttgarden.  Strandhotel Weissenhäuser Strand är ett härligt, förstklassigt, året-runt-hotell med fräscha rum och eget wellnes samt ett avslappade poolområde.

Pris: 3 895:-

Kommande resor