Gilla oss på Facebook!

Övriga kryssningar

Helsingfors- Åbo 3 dagar 5/6

Pris Fr.
1 695:-
TRAVELDATES

Avresa: 2018-06-05
Hemkomst: 2018-06-07

Inkluderat

I priset ingår
Bussresa
guidad tur i Fiskars inkl. lunch
del i 2 bädds hytt insides
2 frukost
besök på egen handi Helsingfors och Åbo

Pristillägg

Buffe utresan 370:-
Buffe hemresan 320:-
Enkelfönster 345:-
Enkel insides hytt 235:-
2 bädds fönsterhytt 150:-/pp
Avbeställningsskydd 100:-

Upphämtningsplatser

Karlstad
Kristinehamn
Björneborg
Degerfors
Karlskoga
Örebro
Andra orter enligt överenskommelse

Bra att veta

Glöm ej ID-kort

En roligt kombinationsresa med hantverk och shopping.

Dag 1
Avresa enligt tidtabell. På vägen till Stockholm stannar vi för rast.Vi ankommer Stockholm lagom innan vår färja Silja Serenad avgår mot Helsingfors.
På däck 7 hittar du fartygets paradgata Promenaden, kantad av restauranger och butiker. Här hittar du barer och underhållning - allt från världssuccéshower till liveband

Dag 2
Efter frukost anländer vi till Helsingfors (09.55 lokal tid) I Helsingfors får vi tid på egen hand innan vi fortsätter till Fiskars. På bara en timmes bilfärd från Helsingfors ligger byn Fiskars, som med åren långsamt livats upp igen. I dag bor och arbetar hantverkare, formgivare och konstnärer här. Fiskars har charmiga muséer, caféer. Här stannar vi för lunch och guidad tur innan vi får tid på egen hand.Fiskars är ett ledande varumärke inom saxar, köksutrustning och trädgårdsredskap. Fiskars-produkterna är kända för sin funktionalitet, användarvänlighet, hållbarhet och estetik. Efter några timmar åker vi vidare till Åbo. Vi får några timmar i Åbo för besök i bl a Saluhallen m m innan vi åker till vår Baltic Princess, som avgår 20.15 (lokal tid). Ombord tar vi del av shopping, god mat och dryck till förmånliga havspriser.

Dag 3
Vi ankommer Stockholm 06.10 där vår bussar väntar på att få tas oss hemåt.Vi stannar för rast på vägen hem och når hemorten framåt middagstid.

Välkomna ombord!

Kommande resor