Gilla oss på Facebook!

Birkakryssningar

Höga Kusten o Midnattssol m Härnösand o Luleå 27/6 (Fullt)

Pris Fr.
4 250:-
TRAVELDATES

Avresa: 2017-06-27
Hemkomst: 2017-06-30

Inkluderat

Bussresa
Del i 2 bäddshytt insides
Tre 3-rättermiddagar (exkl dryck)
2 frukostbufféer
En brunch
underhållning och alla aktiviteter ombord.

Pristillägg

Cabin insides hytt enkel 2630:-/p
Seaview standard 2 bädds fönster 960:-/p
Seaview komfort 2 bädds fönster 1260:-/p

Upphämtningsplatser

Skövde, Marie, Sjö,Otter
Gull, Kst, Åtorp, Deg, Kri
Kga, Örebro

Bra att veta

OBS
Glöm ej Id

Upplev den vackra Norrlandskusten på ett helt nytt sätt.
Följ med på en alldeles unik kryssning från Stockholm längs
Höga Kusten, med spännande utflykter i land.

Föreställ dig en riktig kryssning med spännande resmål, härliga
trerättersmiddagar, underhållning, spa-upplevelser, shopping till taxfreepriser och allt det andra som skapar en komplett semesterupplevelse.
Vi gör strandhugg i sjöstaden Härnösand där det finns möjlighet att välja mellan fyra utflykter för alla smaker, samtliga ledda av kunniga Höga kusten guider.
Birka Cruises är det första och enda kryssningsfartyg någonsin som går den rutten. Vi lovar dig en alldeles unik upplevelse!

broDag 1 Hemorten - MS Birka
Buss hämtar upp på hemorten. Vi stannar längs vägen för lunchstopp. Väl framme i Stockholm går vi ombord på kryssningsbåten MS Birka.Kryssningen börjar med sommarfest och härlig stämning på soldäck medan vi sakta seglar ut från Stockholm. Under Captain’s cocktail träffar du flera av alla som kommer att ta hand om dig under kryssningen innan du slår dig ned vid dukat bord för välkomstmiddag. Lite senare bjuds på underhållning med våra proffsiga nöjesvärdar och blir du sugen på en svängom kan du välja på dansband, disco eller partyband.

Dag 2  Höga Kusten med Härnösand
Vi vaknar upp i Härnösand – Höga Kustens sydligaste kuststad. Fartyget ligger ett stenkast från centrum med bevarade trähus och båtliv mitt i staden. Vill du uppleva ännu mer av den unika Höga Kusten, följ med på någon av de guidade utflykter man kan köpa till.
På kvällen väntar en härlig trerättersmiddag medan vi sakta seglar inomskärs i fyra timmar från Härnösand genom Sannasundet till Höga Kustenbron, via surströmmingens paradisö Ulvön och Trysundaön upp till Skagsudde.
Det är första gången någonsin ett kryssningsfartyg går den rutten. Vi lovar dig en utsikt som inte finns någon annanstans i världen!

Dag 3  Luleå
Ny dag, ny destination! Vi är i Luleå, bara 16 mil från polcirkeln och längst upp i Bottenviken. Vid 15-tiden lämnar vi Luleå för denna gång med massor av aktiviteter underhållning och en
god 3-rättersmåltid ombord. Njut av ljuset och ta en dans i sommarnatten.

Dag 4  Hemorten
Vi tillbringar vår sista kryssningsdag till havs. Delta i aktiviteterna ombord, passa på att shoppa till sjöpriser, koppla av på soldäck eller unna dig en behandling i den fina spa-anläggningen. Här kan du ta det lugnt en stund i utomhusjacuzzin med härlig utsikt över Stockholms skärgård och inloppet till Stockholm innan vi är tillbaka vid Stadsgårdskajen igen. Många upplevelser rikare. Bussen väntar oss på kajen och vi påbörjar vår hemresa.
Vi kommer åter till våra hemorter under kvällen.

Kommande resor