Gilla oss på Facebook!

Weissenhäuser Strand

Pris Fr.
3 895:-
TRAVELDATES

Avresa: 2018-11-04
Hemkomst: 2018-11-08

Avresa: 2018-12-04
Hemkomst: 2018-12-07

Inkluderat

Bussresa
3 nätter på hotell
3 Frukost
3 middagar
1 st kroppsmassage
Fri entré till ”Dünenbad” och bastu, färjeavgifter samt vägskatter

Pristillägg

Enkelrum 1200:-
Utflykt Lubeck 250:-

Undantag

Reservation för eventuella valutahöjningar

Bra att veta

GLÖM INTE PASS

Tysklands största semesteranläggning ligger 5 km från Oldenburg vid tyska Östersjökusten och ca 40 km från Puttgarden.  Strandhotel Weissenhäuser Strand är ett härligt, förstklassigt, året-runt-hotell med fräscha rum och eget wellnes samt ett avslappade poolområde.


Strandhotellet är ett utmärkt hotell för par som vill ta det lugnt och njuta av både bad och kulinariska utflykter för gomen. Trots att du befinner dig på en stor semesteranläggning med många barnfamiljer, kan du här vara för dig själv.
Det mesta du behöver för några dagars avkoppling finns på hotellet. Hotellets restaurang "Sonnenrose", serverar en stor och varierande frukost fram till klockan 11.00. Restaurangen är också öppen för lunch och middag. Här serveras många välkombinerade regionala och internationella rätter. I hotellbaren kan du luta dig tillbaka och njuta av gott tyskt öl och ett brett urval av viner och cocktails. Gratis trådlöst Internet i hotellets reception. Tillgång till internet på rummen.
”Düneland” och ”Oase-Wellness” är hotellets eget wellness och poolområde med egen ingång från hotellet. Som hotellgäst kan du, i din lånade badrock, promenera direkt genom hotellet. Här väntar vuxenlyx med avkoppling, två inomhuspooler med behagliga 32 grader i vattnet, finsk bastu, romerskt ångbad och olika skämma-bort-dig behandlingar (massage, olika inpackningar och skönhetsbehandlingar). Solbrännan kan du bättra på i solariet.
Dessutom finns gym, snackbar och utomhusbastu .
Aqua Erlebniswelt (Aqua Subtropiska Upplevelsevärld) är ett nyskapat suptropiskt badparadis med nya spännande attraktioner, som öppnades i februari 2010.
Temaparken Djungelland öppnades i oktober 2009 och är en mycket spännande nyhet. En interaktiv värld på 6000 m² med djungelmagi, skönhet, exotiska invånare och interaktiva upplevelser. Avsluta dagen med en utsökt middag på en av deras 6 restauranger.

weissenhauser600x250bad

Dag 1
Vi åker från anslutningsorterna mot Helsingborg/Helsingör och vidare till Rödby/Puttgarden. Det sägs att tiden går fort när man har roligt!
Vi stannar med jämna mellanrum efter vägen för både fika, lunch och bensträckare t/r. Vid ankomst till Weissenhäuser Strand checkar vi in på våra rum innan vi äter en gemensam middag.

Dag 2-3
Efter frukost är dagen fri för egna aktiviteter.

Dag 3 Kommer vi ordna med en utflykt mot tillägg.

Dag 4
Efter några härliga dagar är det dags att återvända mot hemorten. Vi åker tidig morgon för att hinna med lite extra shopping i Heiligenhafen innan vår färja från Puttgarden går. Beräknad hemkomst sen kväll.